Mød projektgruppen

Psykolog, Ph.d., Lektor
E-mail
+45 35 32 49 44


Johanne er initiativtager til Trygge Relationer i Vuggestuen og er den overordnet ansvarlige for projektet. Johanne har tidligere ledet større tværfaglige projekter, hvor forskning og praksis mødes. Du kan blandt andet læse om et af disse projekter, hvor Tryghedscirklen også indgik, her.

Julie Mohr
Psykolog, Projektleder
E-mail
+45 35 33 66 51

Katrine Isabella Wendelboe
Psykolog, Ph.d.-studerende
E-mail
+45 35 33 46 58

Rie Krondorf von Wowern-Davies
Aut. Psykolog, Akademisk medarbejder
(på barsel)
E-mail
+45 35 33 40 94

Johanne, Katrine, Rie og Julie er de psykologer, der afholder gruppeforløbene med Tryghedscirklen i Dagtilbud. Derudover er Katrine og Julie blandt dem, du kan møde, når vi indsamler data i din vuggestue. Har du spørgsmål til projektet, er det Julie du kan skrive til.

Sophie Woergaard Gram
Forskningsassistent
Psykologistuderende

Fie Flint Pedersen
Forskningsassistent
Psykologistuderende

Clara Christensen Vieira
Forskningsassistent
Psykologistuderende

Camilla Svensson
Forskningsassistent
Psykologistuderende

Sophie, Fie, Clara og Camilla er ansat på Københavns Universitet som studentermedhjælpere på Trygge Relationer i Vuggestuen. De arbejder alle med forskningsformidling og projektkoordinering. Som deltager i projektet er det en af dem, du kan møde, når vi indsamler data i din vuggestue, dvs. det er dem, der skal interviewe dig og filme dig i samspil med børnene. Mange af forskningsassistenterne har erfaring med at arbejde i dagsinstitutioner som pædagogmedhjælpere.