FAQ
Svar: Du kan ikke bruge piletasterne på din PC’s tastatur til at scrolle ned i spørgeskemaet – piletasterne får bare dine krydser til at flytte sig. Brug i stedet scrollbar’en til højre på skærmen til at bevæge dig nedad.
Svar: Du kan ikke bruge din browsers tilbagepil: Brug altid tilbagepilen nederst på siden i spørgeskemaerne.
Svar: Ikke noget. Klienter får automatisk tilsendt en reminder, hvis de har glemt at udfylde skemaer efter en session. Nystartede klienter kan få tilsendt links til og remindere om skemaerne på SMS. Det betyder, at psykologer skal spørge dem, om de ønsker at få links pr. SMS (de vil uanset, om de siger ja til dette, også få link links ud på mail). Siger klienterne ja til dette, skal I også skrive klientens mobilnummer ind, når I opretter klienten.
Svar: Du får tilsendt en reminder fra den online portal, hvis du glemmer at udfylde skemaer.
Svar: Hvis du glemmer at registrere en session og først opdager dette, når du opretter den efterfølgende session, kan du nu oprette en ”missing” session. Dette er en hjælp for os, da vi så får et mere retvisende billede af, hvor mange sessioner, der reelt er i forløbet. Du kan registrere missing sessions på din administratorside.
Svar: tjek først, at klienten har udfyldt basisskemaerne inden første session – hvis ikke er klienten automatisk udgået af projektet. Hvis basisskemaerne er udfyldt, men klienten ikke får andre skemaer, kontakt crop@psy.ku.dk
Svar: Ja, klienterne kan dele deres besvarelse op og vende tilbage til skemaerne efter en pause.
Svar: Basisskemaerne skal udfyldes inden første samtale med psykologen. De løbende skemaer skal helst udfyldes kort efter terapisessionen og inden næste session.
Svar: Instruktionen i, hvordan dette gøres, findes på forsiden i projektets webportal. Nederst i denne instruktion er der et link til en mere udførlig instruktion med skærmbilleder af procedurerne.
Svar: Det er kun forskerne, der får adgang til svarene fra både klienter og psykologer, og dette uden at vide, hvem der har udfyldt skemaerne. De behandlende psykologer ikke har adgang til data om klienter, der deltager i projektet.
Opbevaring og anonymisering af data sker i henhold til gældende lovgivning, og projektet har fået godkendelse fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet i forhold til datasikkerhed.