Om projektet

CROP-projektet er et forskningsprojekt, der fokuserer på psykoterapeutiske forløb hos praktiserende psykologer. Det udgår fra Center for Psykoterapiforskning, Københavns Universitet og udføres i samarbejde med praktiserende psykologer.

Formålet med undersøgelsen er at belyse effekten af psykoterapi i daglig behandlingspraksis og at identificere faktorer, der bidrager til denne effekt. Et særligt fokus i studiet er måden, hvorpå psykologer tilpasser behandlingen til den enkelte klient og betydningen af dette for terapiens forløb.

Projektgruppen består af Susanne Lunn, Birgit Bork Mathiesen, Jan Nielsen, Celia Faye Jacobsen, Mads Dahlgaard, Libby Igra, Niels Borch og Stig Poulsen (projektleder). 

CROP-gruppen. Foto: Phillip Nørgaard

Fremtiden for CROP-projektet

Vi har pr. 1. januar 2024 stoppet optaget af nye klienter i CROP-projektet. Vi takker mange gange alle de psykologer og klienter, som gennem deres deltagelse har været med til at fremme psykoterapeutisk forskning i Danmark. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi har lært og om fremtiden for CROP-projektet.