Studiestart for nyoptagne bachelor- og tilvalgsstuderende på Institut for Psykologi 2020

Velkommen til Institut for Psykologi!

 

På disse sider kan du danne dig overblik over den vigtigste information om studiestart og de første par uger på Institut for Psykologi som ny bachelor- og tilvalgsstuderende.

For andre nye studerende på psykologi er der nederst på denne side links til relevante sider om studiestart.

Rusforløbet 2020

Introforløbet indeholder både faglige og sociale arrangementer. De fleste faglige arrangementer vil ligge i dagtimerne i rusugen. De sociale arrangementer vil typisk ligge i dag- og aftentimerne i rusugen. Vi anbefaler, at du deltager i rusugen, da det giver dig en god mulighed for at blive socialt integreret på studiet, og der vil også være tips og tricks fra ældre studerende til bogindkøb og studiet i det hele taget.
Samtidig bliver du introduceret til studiets fag, pensum, KU’s intranetsystem, du lærer at finde rundt på studiet, samt hvor du kan hente hjælp til hvad, og du lærer dine holdkammerater at kende. Tutorerne står i hele forløbet klar med en masse gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med dit liv som studerende på Institut for Psykologi ved Københavns Universitet.

Tutorerne på psykologi udarbejder op til studiestart en hjemmeside med relevant information om studiestarten. Hjemmesiden finder du her.

Mere generelle og faglige informationer om studiestart på bacheloruddannelsen i psykologi findes på denne side: Studiestart bacheloruddannelsen.

Arrangementer i rusforløbet 2020

  • Rusugen afholdes fra mandag den 24. august kl. 9.00 til fredag den 28. august på CSS Øster Farimagsgade 5, 1353 København K. 
  • Rusturens dato og beliggenhed vil blive offentliggjort senere, men kommer ikke til at ligge direkte i forlængelse af rusugen. Rusturen vil højst sandsynligt blive afholdt i foråret 2021.
  • Undervisningen starter mandag den 31. august. 2020.

Til andre nystartede studerende på psykologi

Læs mere her, hvis du er ny tilvalgsstuderende på psykologi.

Læs mere her, hvis du er ny studerende på kandidatsidefaget på psykologi.

Læs mere her, hvis du er ny kandidatstuderende på psykologi.