Studiestart for nyoptagne bachelor- og tilvalgsstuderende på Institut for Psykologi 2019

Velkommen til Institut for Psykologi!

 

På disse sider kan du danne dig overblik over den vigtigste information om studiestart og de første par uger på Institut for Psykologi som ny bachelor- og tilvalgsstuderende.

For andre nye studerende på psykologi er der nederst på denne side links til relevante sider om studiestart.

Rusforløbet 2019

Introforløbet indeholder både faglige og sociale arrangementer. De fleste faglige arrangementer vil ligge i dagtimerne i rusugen. De sociale arrangementer vil typisk ligge i dag- og aftentimerne i rusugen samt på rusturen. Vi anbefaler, at du både deltager i rusugen og på rusturen, da det giver dig en god mulighed for at blive socialt integreret på studiet, og der vil også være tips og tricks fra ældre studerende til bogindkøb og studiet i det hele taget. Samtidig bliver du introduceret til studiets fag, pensum, KU’s intranetsystem, du lærer at finde rundt på studiet, samt hvor du kan hente hjælp til hvad, og du lærer dine holdkammerater at kende. Tutorerne står i hele forløbet klar med en masse gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med dit liv som studerende på Institut for Psykologi ved Københavns Universitet.

Læs ruspjecen for mere information om din rustur.

Tutorerne på psykologi udarbejder op til studiestart en blog med relevant information om rusugen og rusturen. Der kommer snarest et link til bloggen på denne side.

Mere generelle og faglige informationer om studiestart på bacheloruddannelsen i psykologi findes på denne side: Studiestart bacheloruddannelsen

Arrangementer i rusforløbet 2019

  • Rusarrangement for alle nye studerende på Københavns Universitet torsdag d. 15. august på Søndre Campus (KUA), Karen Blixens Vej 4, 2300 København S. Se event på Facebook her.
  • Rusugen afholdes fra mandag den 26. august til onsdag den 28. august på CSS Øster Farimagsgade 5, 1353 København K. 
  • Rusturen afholdes fra fredag den 30. august til og med søndag den 1. september.
  • Undervisningen starter mandag den 2. september.

Alle nye studerende på Københavns Universitet inviteres til den årlige immatrikulationsfest, som i år finder sted fredag d. 31. august. Læs mere her (og husk at printe dit adgangskort).

Studiemiljøet på psykologi

På psykologi er der en række sociale organer, der laver arrangementer for de studerende. Det betyder, at du ud over at kunne deltage i mange forskellige arrangementer også har gode muligheder for selv at være aktiv. Mulighederne er mange, uanset om man er til de traditionsomspundne fest- og barudvalg, fodbold, symfoniorkester, caféer eller har lyst til at lave journalistisk arbejde. På denne side har vi listet mange af de tilbud, som psykologistuderende kan benytte sig af: Studieliv på psykologi.

Til andre nystartede studerende på psykologi

Er du ny tilvalgsstuderende på psykologi, kan du læse mere her.

Er du ny studerende på kandidatsidefaget på psykologi, kan du læse mere her.

Er du ny kandidatstuderende på psykologi, kan du læse om studiestarten her.