30 timers grundkursus i kognitive terapier

Arbejder du med børn og unge i hverdagen og savner du redskaber til at hjælpe dem? Så er kurset her måske noget for dig. Det giver en introduktion til grundlæggende kognitiv adfærdsterapi samt metakognitiv terapi. Du får viden og redskaber til det daglige arbejde, f.eks. til at understøtte rådgivende samtaler, Cool Kids/Chilled forløb samt konsultativ praksis.

Du får en basal forståelse for den kognitive model, tilhørende metoder og teknikker, og den nyeste empiriske forskning på området. Desuden får du en dag om metakognitiv terapi, herunder modellen og tilhørende teknikker samt nyeste forskning på området.

Undervisningen kræver aktiv deltagelse. Der veksles mellem oplæg fra underviser, gruppediskussioner og øvelser, hvor du kan træne situationer fra din daglige praksis.

Kurset søges godkendt af DP under Specialist i Psykoterapi med børn og unge (12.4.4.2.3: Anden terapeutisk referenceramme 30 timer), Specialist i Sundhedspsykologi med børn og unge (11.4.4.2.2. Intervention i klinisk arbejde 30 timer) og Specialist i Klinisk Børne- og Ungepsykologi (6.4.4.2.3. Klinisk teori og træning, i børne-unge psykologi – tidl. Psykoterapeutiske metoder 30 timer).

Datoer

23.-27. august 2021 fra kl. 9-16 alle dage.

Underviser

Sonja Breinholst, Ph.d., cand.psych, Specialist i psykoterapi med børn og unge. Lektor i klinisk børnepsykologi.

Monika Walczak, Cand.psych. Ph.d., Certificeret metakognitiv terapeut level 1-MCT. Post.Doc.

Center for Angst, Institut for Psykologi, Københavns Universitet.

Praktisk information

Kurset afholdes ved Institut for Psykologi, Øster Farimagsgade 2A, 2. sal, fra 9-16 alle dage.

Pris: 9.000,- kr. Kaffe/te og frokost er inkluderet.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Tilmelding