11. oktober 2017

Fri af angst - en forældrehåndbog

Tine Høeg, cand.mag. i dansk og filosofi, debuterede i januar med digtromanen 'Nye rejsende', der bl.a. er blevet til i toget mellem København og Næstved. Foto: Jakob Dall.

Fri af angst - bogforsideForældre er de vigtigste personer i et barns liv. Derfor har Center for Angst skrevet en bog om forældre og til forældre til angste børn.

Bogen baserer sig på 10 års erfaringer med samtaler med disse forældre.

Bogen hjælper forældre med at forstå, hvad der sker med dem selv og deres barn, så de kan blive fri af angst.

Esbjørn, B. H., Christiansen, B. M., & Breinholst, S. (2017). Fri af angst. Akademisk forlag, København.

Læs bogens indledning på Akademisk Forlag.