Et liv med arbejdsliv - hvad har vi nået, og hvilke udfordringer venter?

Fyraftensmøde om arbejdslivet

Vi er ofte optagede af de nye tendenser, trends og koncepter, der præger arbejdslivet.

Men måske skulle vi hellere kigge på de lange sigtelinjer for at forstå, hvor vi kommer fra, hvor vi er, og hvor vi skal hen. Og hvem er bedre til at fortælle os det, end de, der om nogen har perspektivet - simpelthen fordi de har beskæftiget sig med arbejdslivets tendenser, trends og koncepter i en menneskealder.

Center for Studier i Arbejdsliv inviterer i samarbejde med Institut for Psykologi til fyraftensmøde, hvor vi spørger arbejdslivsforskningens grå eminence om, hvad de ville med deres praksis, og hvad de har opnået. Til sidst inviterer vi til en fælles drøftelse af, hvor vi skal hen. 

Pris for arrangementet er 250 kr. for medlemmer af CSA/abonnenter af Tidsskrift for Arbejdsliv (350 kr. for ikke-medlemmer). Du kan komme gratis med ved at blive medlem af CSA/TfA.

Bemærk: Arrangementet er gratis for studerende. Tilmeld dig ved at sende en mail til info@arbejdsliv.org. Oplys navn, organisation og mailadresse. Vi vil også gerne vide, hvis du har allergier/spisehensyn, og om vi må skrive dig på deltagerlisten

Tilmeld dig fyraftensmødet.

Program og præsentation af oplæggene.