Åbning af Hjerneugen 2019

Åbning af hjerneugen i København, mandag den 11/3 på CSS 35.01.44

Fra kl 15.15 – 17.30 Aldring, sukkersyge og demens: Må vi så være fri! ved professor Albert Gjedde, Hvad kan hjernen fortælle os om bevidsthed? Og hvad kan bevidsthed fortælle os om hjernen? ved professor Morten Overgaard, og Groove on the Brain: Musik og hjerne ved professor Peter Vuust. Program og tilmelding her: https://www.fukbh.dk/program/saerarrangementer/sundhed-aabning-af- hjerneugen.aspx.

Det er gratis at deltage i alle oplæg vi afholder i løbet af uge 11, og man er velkommen til frit vælge mellem de oplæg man har lyst til at høre. Tilmeld jer meget gerne på Facebook (www.facebook.com/hjerneuge) så vi kan se om lokalerne er store nok. Åbningsarrangementet mandag kræver dog tilmelding hos Folkeuniversitetet – se nedenfor.

Arrangementerne afholdes af HjerneForum i samarbejde med Hjernen i Fokus, Folkeuniversitetet i København, Syddansk Universitet, Købehavns Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet. I forbindelse med dette års hjerneuge udgiver HjerneForum bogen Hjernen og Kunst, som sendes gratis til HjerneForum’s medlemmer.