Psykologiprofessor vinder årets forskningskommunikationspris – Københavns Universitet

Institut for psykologi > Nyheder > 2016 > Psykologiprofessor vin...

25. april 2016

Psykologiprofessor vinder årets forskningskommunikationspris

Barbara Hoff Esbjørn, Institut for Psykologi, er modtager af Forskningskommunikationsprisen 2016.

Psykolog og professor MSO Barbara Hoff Esbjørn modtog i dag årets Forskningskommunikationspris for sit utrættelige arbejde med at aflive myten om, at angst hos børn er naturligt, og noget man vokser sig fra.

Prisen er på 100.000 kroner og blev overrakt af H.K.H. Kronprinsesse Mary ved åbningen af Forskningens Døgn mandag den 25. april på Zoologisk Museum på KU.

Stort tillykke med prisen til Barbara, der her ses i samtale med Kronprinsessen og uddannelses- og forskningsminister, Ulla Tørnæs.

Det er ministeriet, der står bag Forskningskommunikationsprisen, som efter indstilling fra Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation hvert år uddeles til en forsker, der gennem vedkommende formidling formår at skabe bred opmærksomhed om sin forskning.

Læs nyheden om prisen på fakultetets hjemmeside.